Seks ja suhted

Ükskõik, kus sa lahkumineku järgses protsessis oled, kerkib paratamatult esile seksivajadus. Me oleme kõik inimesed ja see on meie baasvajadusi. Enamasti eristatakse sellegi vajaduse juures kolme etappi:
- aeg, mil ei taha ühtki huvilist näha ega ligi lasta;
- aeg, mil otsitakse paaniliselt sekspartnerit;
- aeg, mil taastub loomulik olek ja saabub leppimine (üksi olemisega või koos uue partneriga).

Need etapid ei pruugi olla mingis järjestuses ega ka väga selgepiirilised oma olemuses või üleminekutes, pigem on nii, et ühel hetkel kerkib suure küsimuse "Kas ma jäängi ülejäänud eluks üksi?" kõrvale ka küsimus "Kas ma ei saagi enam seksi?". Paljudel märgivad need küsimused üht ja sama - kas ma jäängi eluks ajaks üksi. Teistel jälle on need selgemalt lahus: ühe (ja õige) leidmine on kaugem ja tõsisem eesmärk kui see, kas ma täna õhtul skoorin või mitte. On täiesti vale arvata, et naised ja mehed on siin kuidagi erinevad. Ei ole. Mõlemad otsivad omale tõsisemat suhet, kellega klapiks hingeliselt, vaimselt ja seksuaalselt. Ja mõlemal on vajadus seksi järele. Eriti hea seksi järele.

Siin ei ole õiget ega vale viisi, kuidas asjale läheneda, kuigi arvatakse miskipärast, et enne peab tekkima hingeline side ja alles siis tuleb seks. Samas saab olla vabalt ka vastupidi, nii et ükskõik, kuidas sa alustad. Mina isiklikult arvan, et seks on kiirem tee saamaks aru, kas teil on üldse mingi võimalust ka muuks, sest nagunii ei lähe sa voodisse inimesega, kes sulle ei meeldi. Või kui alustada paar sammu eestpoolt - ei vasta sa ka tema tutvumissoovile, kui ta näeb pildil välja kole nagu öö. Esimene "klapp", mis tekib, on alati visuaalne: mingid füüsilised parameetrid peavad sind kõnetama, olgu selleks ilusad silmad, ilus keha, kaunid käed vm. Lisaks jutule, mis ta räägib, loeb füüsiline pool ülipalju, nii et ei maksa seda alahinnata. Ega ümber hinnata oma vajadust ilusa inimese järele enda kõrval (või voodis). See lihtsalt on nii. Samamoodi tähtsustatakse üle hingelist klappi enne seksi või selle sideme tekkimise aega. Ma olen alati mõelnud, et kui kaua selle hingelise sideme otsimine peaks käima enne, kui voodisse minnakse? Või mis siis saab, kui saavutad superklapi hingeliselt, aga voodis selgub, et teil ei klapi füüsiliselt kohe üldse? Võiks võibolla mõelda, et kumba pidi on asi vähem traumeerivam, ja sedasi läheneda.

Kui juhtub, et uuest tutvusest sündinud seks on vastastikku hea või vähemasti omab mõlema silmis potentsiaali, kui tagasihoidlikumalt väljendada, siis on edasise areng juba teie kätes. Ilusa inimese sisse tekib nagunii soov vaadata, uurida, kes ta selline on, nii et kui oled temaga esimese öö voodis ära käinud, siis võibolla avastadki kellegi, kelle hingeelu võiksid lähemalt tutkima asuda.

Kui asi piirdub ainult seksiga, siis võid seda võtta kui vajalikku ülemagamist oma eksist. See teema on omaette väärt mainimist, sest pärast lahkuminekut saavad tugevalt kannatada meie seksuaalne eneseväljendus ja enesehinnang seksuaalse olendina. Kui su teele satub inimene, kellega on hea seksida, siis anna minna - see lapib su naise/mehena taas kokku. Jällegi, suhtu asjasse nii, et ei ole õiget ega vale viisi end ravida, lihtsalt leia viis, kuidas sa saaksid terveks.



Kommentaarid